theta beograd
theta srbija NASLOVNA milesa merdanovic O MENI theta prakticari u srbiji KONTAKT
  youtube YOUTUBE facebook FACEBOOK
theta isceljenje srbija theta healing prakticar instruktor
 
theta isceljivanje: seminari u beogradu i srbiji

Theta Isceljivanje - Seminari

Theta isceljivanje je moćna tehnika koja se koristi za promenu ograničavajućeg sistema verovanja da stvorite život kakav želite. Tehniku je razvila Vajana Stajbal, a ovi seminari će vas naučiti istim metodama koje je Vajana koristila da izleči svoj rak. Seminari su izuzetno korisni, informativni i zabavni sa puno praktičnog iskustva!

Naš savet je da, pre nego što se odlučite da pohađate neki od seminara, upoznate svog učitelja (predavača). To je osoba koja je uvek spremna da pomogne vašem razvoju i aktivno učestvuje u vašem napretku - neko ko je uvek tu za Vas.

Budite sigurni da ste izabrali najbolje za sebe!

Pridružite nam se u meditacijama, svake srede u prostorijama Živeti Slobodno .
Dođite da se upoznamo i dozvolite sebi mogućnost izbora!


Osnovni DNK seminar

Ovaj trodnevni seminar će transformisati vaš život! Otkrićete neverovatnu snagu u sebi kada postanete svesni snage svojih misli i kako da ih odmah promenite. Naučićete fenomalno moćne, izuzetno jednostavne tehnike koje će vam omogućiti da stvorite život onakav kakav želite da bude.

Preduslov nije potreban.
Seminar uključuje knjigu Theta isceljivanje Vajane Stajbal, priručnik, dodatni materijal.
Po završetku dobijate sertifikat. Ukoliko želite, koristite stečene veštine kao praktikant sa drugim ljudima.

Ovaj kurs je preduslov za sve ostale seminare ove metode.
Omogućava vam da promenite životne obrasce koji vas drže u mestu ili ograničavaju. To su verovanja sa osnovnog, genetskog, istorijskog nivoa ili nivoa duše. Brza i jednostavna promena na pozitivne, oslobađa vas samosabotaže, osnažuje vas, utiče na vaše loše navike i negativne obrasce ponašanja.

Otvorićete svoje intuitivne centre i čakre, povezati se sa božanskom energijom. Bićete vođeni u theta meditaciju da umirite um i pristupite podsvesti. Takođe ćete naučiti i iskusiti kako da se povežete sa anđelima, intuitivno očitavate, aktivirate uspavane delove DNK lanca, manifestujete koristeći izvor energije.

Na trodnevnom seminaru ćete otkriti i naučiti:

 • pet vrsta moždanih talasa: beta, alpha, theta, gamma i delta
 • aktivirati svoju intuiciju
 • naučiti Theta Healing tehniku pristupanjem theta moždanim talasima i povezivanje sa energijom stvaranja koja postoji u svim stvarima
 • energetsko skeniranje ljudskog tela
 • mišićno testiranje verovanja i osećaja kroz primenjenu kineziologiju
 • saznati kako da menjate realnost menjajući duboko zadržana verovanja i emocije na osnovnom, genetskom, istorijskom nivou i nivou duše
 • kako da istražite, 'kopate' da pronađete temeljno verovanje
 • kako da koristite ovaj sistem za poboljšanje svog emotivnog, mentalnog, fizičkog i duhovnog stanja
 • osloboditi se starih strahova, ljutnje, ogorčenosti, odbačenosti
 • saznajte kako možete isceljivati zajedno sa Bogom, Stvoriteljem svega što jeste
 • kako da se uskladite sa svojom srodnom dušom ili da privučete svoju najpodobniju srodnu dušu
 • kako da vidite svoju moguću budućnost i kako da je promenite
 • kako da stvorite ono što želite u svom životu sada - manifestujete
 • kako da aktivirate uspavane delove DNK, hromozome mladosti i vitalnosti
 • otkrijete svoj životni cilj i ispunite ga

Kada volite i poštujete sebe, lako ćete unaprediti svoju stvarnost.

Ovaj seminar je 75% praktično iskustvo.

Seminar traje tri dana: prvi dan od 17:00 do 21:00, drugi i treći dan od 9:00 do 17:00.

Mesto: Mesta održavanja narednih seminara pogledajte na stranici Najave događaja.

Cena: 287 eura (protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate) - za polaznike koji žele ponoviti seminar, cena je 107 eura.

Plaćanje na prvi dan seminara između 16:30 i 17:00 ili preko žiro-računa. Mogućnost plaćanja u ratama, poslednja rata prvog dana seminara.

Prijave: Ispunite i pošaljete prijavu ili nas kontaktirajte putem email-a ili telefonom.

prijava
Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović


Napredni DNK seminar

Preduslov: Osnovni DNK

Ovaj seminar pruža znanja, informacije i vežbe u cilju razvoja intuitivnih sposobnosti uz odstranjivanje prepreka na tom putu.

Na naprednom seminaru ćete detaljnije učiti o svim nivoima postojanja i njihovim pravilima, kako ukloniti zakletve, zavete, obaveze i ugovore koji nam više ne služe. Isto tako, naučićete kako isceliti slomljenu dušu. Učićete kako da ubrzate i usporite vreme, očistite um od negativnih misli poput predrasuda, zameranja, ljutnje, ogorčenosti, kajanja, žaljenja, ljubomore, zavisti, kao i trauma poput slobodno-plutajućih sećanja koja smo zadobili prilikom operacionih zahvata, automobilskih nesreća, zlostavljanja i slično.

Takođe, učićete kako da kontaktirate svoje pretke, da šaljete ljubav fetusu i iscelite fetalna sećanja, kako da radite na strahovima i drugim negativnim emocijama, da očistite svoj dom od energija niskih vibracija i kako da iscelite biljni i životinjski svet kao i neživu materiju. Programi poput "Ja znam i razumem šta to znači živeti u sadašnjem trenutku " ili "Ja znam kako verovati svojoj intuiciji", biće instalirani direktno sa Sedmog nivoa postojanja u vašu podsvest . Ta znanja, razumevanja i osećaji će vam omogućiti da raspolažete sa više energije i postižete brža isceljenja. Takođe, kreiraće se novi moždani putevi u vama i omogućiti emocionalne, duhovne, mentalne i telesne promene.

Svaki učesnik seminara dobija priručnik na srpskom jeziku i Vianninu knjigu "Napredno Theta isceljivanje" na srpskom jeziku.

Po završetku seminara polaznicima će se uručiti internacionalni sertifikati THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge).

Seminar traje tri cela dana od 9:00 do 17:00

Mesto: Mesta održavanja narednih seminara pogledajte na stranici Najave događaja.

Cena: 332 eura (protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate) - za polaznike koji žele ponoviti seminar, cena je 107 eura.

Plaćanje prvog dana seminara između 8:30 i 9:00 ili preko žiro-računa. Mogućnost plaćanja u ratama, poslednja rata prvog dana seminara.

Prijave: Ukoliko se želite prijaviti za seminar, molimo da ispunite i pošaljete prijavu ili nas kontaktirate putem email-a ili telefonom.

prijava
Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović


Manifestovanje i izobilje

Preduslov: Osnovni DNK i Napredni DNK

Ovaj Viannin seminar uči vas kako privući izobilje svih vrsta i sa zahvalnošću ga prihvatiti u svoj život. Ako vam u bilo kom području života nedostaje ljubav, zdravlje, novac, to znači da vas nešto u vama samima blokira da postignete i ostvarite obilje koje je vaše prirodno stanje. Kada otkrijete temeljna verovanja koja vas blokiraju u prihvatanju blagostanja, tada ste spremni otpustiti ih, a samim tim spremni prihvatiti izobilje i blagostanje u svoj život.

Na seminaru ćete još naučiti:

 • šta je to Božansko tempiranje i kako ga prepoznati
 • kako postaviti zdrave granice u odnosu sa drugima
 • kako sarađivati sa drugima u ostvarenju svojih ciljeva
 • kako se prisetiti svoje budućnosti
 • kako pripremiti svoj dom, prostor u kojem boravite na priticanje obilja
 • kako poštovati koncept "energije razmene"
 • kako osvestiti šta zaista želite

Vianna kaže da su šanse za manifestaciju u theta stanju povećane za 80-90%, da problemi s novcem često nemaju nikave veze s novcem, oni su mnogo dublji. Otkrićete i odstraniti blokade kao što su: kajanje, nezadovoljstvo, ogorčenost, samosažaljenje, ljutnja, nedostatak cilja i svrhe u životu, žudnja za onim što drugi imaju. Radićete na 100 različitih programa koje je Vianna dobila od Stvoritelja, a koji će očistiti vaše blokade.

Dopustite sebi da Stvoriteljevo izobilje nesmetano teče u vašem životu, naučite kako ga primiti i zadržati.

Svaki učesnik seminara dobija priručnik na srpskom jeziku i CD Manifestovanje sa Sedmog nivoa.

Po završetku seminara polaznicima će se uručiti međunarodni sertifikati THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge).

Seminar traje puna dva dana, od 9:00 do 17:30.

Mesto: Mesta održavanja narednih seminara pogledajte na stranici Najave događaja.

Cena: 260 eura (protivvrednost u dinarima po srednjem kursu NBS na dan uplate) - za polaznike koji žele ponoviti seminar, cena je 107 eura.

Plaćanje prvog dana seminara između 8:30 i 9:00 ili preko žiro-računa. Mogućnost plaćanja u ratama, poslednja rata prvog dana seminara.

Prijave: Ukoliko se želite prijaviti za seminar, molimo da ispunite i pošaljete prijavu ili nas kontaktirate putem email-a ili telefonom.

prijava
Dodatne informacije: 060 70 70 167, Milesa Merdanović


Tematska Radionica: BEZUSLOVNA LJUBAV - SEDMI NIVO POSTOJANJA

Osnažite sebe kroz predanu povezanost sa Sedmim nivoom postojanja.

Što je manje negativnih misli u vašem umu, to vam je lakše da se povežete sa Sedmim nivoom. Što više vežbate, to brže stižete i postižete svoj cilj. Kako bi ovladali tehnikom Theta isceljivanja, potrebno je da se povežete sa energijom stvaranja, Stvoriteljem svega što jeste. Ova energija je naše rodenjem steceno pravo. Zbog toga je veoma bitno da smo sigurni u svoju povezanost sa ovim nivoom. Da znamo prepoznati vibracije ostalih nivoa, ali da to cinimo uvek kroz Sedmi nivo. Da znamo prepoznati vibraciju Sedmog nivoa kako bi izbegli zabludu, sumnju, odvojenost, strah, razocaranost...

Radionica je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja. Svi Theta praktičari koji su završili Napredni DNK seminar su dobrodošli.

Radionica traje jedan dan od 9:00 do 17:00h.

saznajte vise
Više informacija o tematskoj Theta radionici


Tematska Radionica: POZNAVANJE - POVEZANOST - PRIHVATANJE

Preduslov: Osnovni DNK i Napredni DNK

 • Koliko zaista poznajete sebe?
 • Poznajete li svoje vrline i koristite ih u svakodnevnom životu?
 • Da li ste iskreno povezani sa svojim unutrašnjim ja?
 • Prihvatate li svoje osobenosti u svoj život?
 • Postoje li osobine koje želite da unapredite kod sebe?

Ako se prepoznajete u nekom od ovih pitanja, ova radionica će Vam dati odgovore.
Da li ste najbolja verzija sebe ili postoji prostora za napredovanje?

Radionica je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja. Svi Theta praktičari koji su završili Napredni DNK seminar su dobrodošli.

Radionica traje jedan dan od 9:00 do 17:00h.

saznajte vise
Više informacija o tematskoj Theta radionici


Tematska Radionica: DETE SREĆE

Verovatno se pitate šta znaci biti dete srece? Pa znaci sve ono što podrazumeva vas kao kompletnu i celovitu osobu kojom cete biti zadovoljni. Težimo da pored sebe vidimo osobu koja ce uvek biti uz nas, koja ce nas podržavati, voleti. A da li u sebi vidimo takvu osobu? Da li smo uvek tu za sebe, da li smo sebi podrška, volimo li sebe bezuslovno... ?

Radionica je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja. Svi Theta praktičari koji su završili Napredni DNK seminar su dobrodošli.

Radionica traje jedan dan od 9:00 do 17:00h.

saznajte vise
Više informacija o tematskoj Theta radionici


Tematska Radionica: IDEALNA LJUBAV

Ako priželjkujete više ljubavi u životu, ako ste sami, a želite partnera, ako ste u vezi, a želite poboljšati odnos sa partnerom...

Radionica je osmišljena u cilju ličnog unapređenja i razvoja. Svi Theta praktičari su dobrodošli.

Radionica traje jedan dan od 10:00 do 18:00h.

saznajte vise
Više informacija o tematskoj Theta radionici


Vežbaonice

Vežbaonice za praktičare koji žele da vežbaju radeći u parovima sa drugima. Ovo je sjajna prilika za razmenu iskustava među praktičarima. Vežbaonice se često organizuju u Beogradu, ali i u drugim gradovima po potrebi.

Trajanje: 2 sata

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na broj telefona: 060 70 70 167 ili na email.

 
najave seminara, predavanja...

Facebook Theta Srbija

newsletter

rec po rec

Memento, regresija proslih zivota

Mesto za literaturu

theta tehnika knjige


 

Obaveštenja | Arhiva | Disclaimer | Mapa sajta | Kontakt
Copyright ©2017. ŽivetiSlobodno.com - Sva prava zadržana.

theta terapija   theta prakticari terpija   youtube theta isceljivanje   facebook Theta Srbija