theta beograd
theta srbija NASLOVNA milesa merdanovic O MENI theta prakticari u srbiji KONTAKT
  youtube YOUTUBE facebook FACEBOOK
theta isceljenje srbija theta healing prakticar instruktor
 

REČ PO REČ

 

osvescivanje
Osvešćivanje

Spontan tok misli mi je doneo ideju da vam, koristeći reč po reč, približim ThetaHealing® tehniku, a prevashodno mogućnost da napravite promene u svom životu. Ako ste već stigli na ovu stranicu, nije potrebno da se zadržavam objašnjavajući o kakvim promenama se radi. Vi ste već svesni toga. Želim da vam reči sa ove strane olakšaju životni put i pomognu u donošenju odluka. Želim da ojačate svoje samopouzdanje, a istovremeno dozvolite sebi uvide u sopstveno ponašanje.

Kako je to moguće?

Da li ste jasno utvrdili koja je to promena koju želite? Predlažem da uzmete papir i olovku i napišete. Svedite svoju želju na nekoliko osnovnih reči koje jasno opisuju šta želite. Ako vam to ne polazi za rukom, dozvoljeno je da se raspišete. Naravno. Na taj način oslobađate sebe. Moguće je da nakon „raspisivanja“ toliko oslobodite sebe, da delovanje po tom osnovu više nije potrebno. Kroz tehniku ThetaHealing-a mi to zovemo osvešćivanjem. Isto tako, moguće je da vam pisanje pomogne jasnom definisanju promene koju želite ili problema.

Drugi primer je da već znate šta želite ili da imate više stvari na koje želite da delujete. I to je dobro. Sve to napišite. Budite precizni i jasni.

Ovime ste napravili prvi, veliki korak. Samo definisanje i mogućnost posmatranja (na papiru) svojih želja ili problema, stavlja vas u ulogu posmatrača. To će vam uveliko olakšati nastavak. Kada sebe ili svoju situaciju, život, posmatrate sa strane, automatski ste emotivno izdvojeni i na lakši način je možete sagledati. Kao kada nekom drugom dajete savet bez uplitanja emocija.

Kako vam to zvuči? Zanimljivo? A da uradite to?

Meni su upravo pale na pamet neke stvari koje želim, tako da ću se ovde povući i napraviti svoj spisak. Prvom prilikom ću nastaviti, a vi do tada sastavite svoj spisak i posmatrajte. Verujem da će se mnogima rešenje ukazati kao očigledno. I nasmejte se. Ne, niste bili glupi, samo niste znali sistem kako da se posvetite sebi. Srećno!

S ljubavlju,
Milesa Merdanović

Podelite text sa drugima:

 

ostali tekstovi >>>

 
najave seminara, predavanja...

Facebook Theta Srbija

newsletter

rec po rec

Memento, regresija proslih zivota

Mesto za literaturu

theta tehnika knjige


 

Obaveštenja | Arhiva | Disclaimer | Mapa sajta | Kontakt
Copyright ©2017. ŽivetiSlobodno.com - Sva prava zadržana.

theta terapija   theta prakticari terpija   youtube theta isceljivanje   facebook Theta Srbija