ZivetiSlobodno.com
website youtube facebook
Novembar 2016
   

novembar 2016

Dragi theta prijatelji,

Jeste li spremni na promene? Promene su svakodnevne, već su tu i deo našeg života. Ali, da li VI želite određene promene samo za sebe? Za svoju dušu?
Promene vam može omogućiti tehnika theta iseljivanja, da ih definišete i potom ostvarite na jednostavan, brz, lako usvojiv način. Počastite sebe unapređenjem znanja, provežbajte i primenite ga, a zatim posmatrajte i uživajte u primeni!

Prva prilika je 13. novembra na besplatnoj vežbaonici. Družimo se puna dva sata i pripremite svoj spisak željenih promena. Svi praktičari su dobrodošli!

Unapređenje znanja stečenog na osnovnom seminaru, dopunjujemo i širimo na naprednom DNK. Nove vežbe, iskustva, instalacija preko stotinu osećaja je ono što vas očekuje na ovom seminaru. Puna tri dana smo okrenuti sebi, samospoznaji i usavršavanju

Nekada se javljaju poteškoće da ostvarimo ono što želimo, na težak način uspevamo, ponekad odustajemo ili smanjujemo svoje želje. Razloge pronalazimo u okruženju, društvu, državi. Ili pomislimo kako to nije za nas, možda ne zaslužujemo ili nismo dovoljno dobri. Ovim i sličnim uverenjima je posvećen seminar Manifestovanje i izobilje. Puna dva dana nam pružaju šansu da otkrijemo i otklonimo negativna verovanja i krenemo u istinsko ostvarenje sebe i svojih želja.

Relaksirajte se uz sticanje i primenu znanja ove tehnike, koja je promenila moj život i živote hiljade ljudi širom sveta.

Informacije o svakom događaju pogledajte na sajtu www.zivetislobodno.com ili me kontaktirajte telefonom na 060 70 70 167.

S ljubavlju i zahvalnošću,
Milesa Merdanović
Sertifikovani Instruktor i praktičar ThetaHealing® tehnike
www.zivetislobodno.com

 
 
  Ukoliko više ne želite da primate newsletter-e od nas, jednostavno uradite replay na ovu poruku. U subject-u napisite reč: ODJAVA..
website youtube facebook