ZivetiSlobodno.com
website youtube facebook
Maj 2016
   

maj 2016

Drage divne duše,

Pred nama je period okupan sunčevim zracima koji, bar meni, donose više radosti i lakoće pri svakodnevnim zadacima. Verujem da ste iskoristili praznične dane na najbolji način i zadovoljniji se vratili u svoja radna odela smile

Divan mesec maj sam odabrala za predstavljanje Theta radionice Poznavanje - Povezanost - Prihvatanje koja će se održati 22.maja. Radionicu sam osmislila u cilju unapređenja i razvoja unutrašnjeg ja, iskazivanja vrednosti i vrlina i prihvatanju svega što se krije u nama samima. U samo jednom danu ćete biti u mogućnosti da otkrijete i spoznate nove stvari o sebi, unapredite svoje postojeće vrline, a probudite uspavane i povežete se sa njima. Radujem se druženju!

Podsećam vas i na datume seminara za naredni period:

Osnovni DNK 27 - 29. maja
Napredni DNK 1 -3.jula
Osnovni DNK 2 - 4. septembar
Napredni DNK 23 -25.septembar
Manifestovanje i izobilje, novembar 2016.

Theta vežbaonica je vreme koje posvećujem praktičarima koji žele da uvežbaju tehniku, postave pitanja, razmene iskustva i reše svoje programe. Datum održavanja vežbaonice je 26.jun od 16h.

Osvežite svoj um kroz vođene meditacije koje zauzimaju redovan termin sredom od 19:30h u Zrmanjskoj 29.

Sve informacije o događajima možete pronaći na www.zivetislobodno.com

S ljubavlju i zahvalnošću,
Milesa Merdanović
Sertifikovani Instruktor ThetaHealing-a
www.zivetislobodno.com

 
 
  Ukoliko više ne želite da primate newsletter-e od nas, jednostavno uradite replay na ovu poruku. U subject-u napisite reč: ODJAVA..
website youtube facebook