ZivetiSlobodno.com
website youtube facebook
Jul 2016
   

jul 2016

Drage divne duše,

Sezona odmora je u jeku, verujem da većina vas uživa. Onima koje tek očekuje zasluženi predah, želim osvežavajuće i u miru provedeno vreme.

Isto tako, želim da vas podsetim da, koristeći se metodama Theta tehnike, možete stvarati okolnosti u svom životu koje su poput odmora. Obavljati svakodnevne zadatke na opuštajući način, bez stresa i drame. Kretati se kroz život u sopstvenoj režiji i birati za sebe situacije u kojima ćete iskazati svoj puni potencijal.

Kako bi postigli i ostvarili sve to, potrebno je da se podsetite svojih mogućnosti i praktikujete ih. Theta vežbaonica je održana 17.jula. Pridružite se vežbanju u grupi na sledećoj vežbaonici predviđenoj za 21.avgust.

Pre toga, zakazana je nova radionica, Bezuslovna ljubav (Sedmi nivo postojanja). Osnažite sebe kroz predanu povezanost sa energijom stvaranja. Na radionici otklanjamo negativne misli, mentalne blokade, osećaje i verovanja predaka, grupne svesti, sve u cilju unapređenja komunikacije sa Stvoriteljem svega što jeste. Jer, ova energija je naše rođenjem stečeno pravo. Zbog toga je veoma bitno da smo sigurni u svoju povezanost sa ovim nivoom. Da znamo prepoznati vibracije ostalih nivoa, ali da to činimo uvek kroz Sedmi nivo. Da znamo prepoznati vibraciju Sedmog nivoa kako bi izbegli zabludu, sumnju, odvojenost, strah, razočaranost. Što je manje negativnih misli u vašem umu, to vam je lakše da se povežete sa Sedmim nivoom. Što više vežbate, to brže stižete i postižete svoj cilj. Što više verovanja očistite, to više spoznajete da vam je Sedmi nivo uvek bio i jeste dostupan.
Radionica je zakazana za 7.avgust 2016. godine.

O ovoj i radionicama Ja sam dete sreće i Poznavanje, povezanost, prihvatanje, pročitajte više na sajtu.

Za one koji će se tek pridružiti čarima Theta isceljivanja, Osnovni DNK seminar počinje 2.septembra, sledi Napredni 23.septembra. U međuvremenu će biti organizovana redovna mesečna vežbaonica.

Detaljan kalendar i informacije o događajima pogledajte na sajtu www.zivetislobodno.com gde se možete i prijaviti za isti ili me kontaktirati telefonom na 060 70 70 167.

 

S ljubavlju i zahvalnošću,
Milesa Merdanović
Sertifikovani Instruktor ThetaHealing-a
www.zivetislobodno.com

 
 
  Ukoliko više ne želite da primate newsletter-e od nas, jednostavno uradite replay na ovu poruku. U subject-u napisite reč: ODJAVA..
website youtube facebook