ZivetiSlobodno.com
website youtube facebook
Decembar 2016
   

decembar 2016

Dragi theta prijatelji,

Praznici su pred nama! Jeste li spremili poklone za svoje najdraže? Jeste li spremni da primite poklone?

Nova 2017.godina, u znaku broja 1, donosi mogućnosti za nove početke i unapređenje već započetih. Pokrenimo zajedno promene kroz drugačiji način sticanja iskustava.

Iscrpljeni ste, pod stresom, neraspoloženi, jer koliko god se trudite, zadovoljstvo uglavnom vidite samo kod drugih. Postoji li način, da uz malo uloženog truda, pre svega želje i vere, olakšate svoju svakodnevnicu? Razgovor sa prijateljima, razmena mišljenja, stavovi i načini "hvatanja u koštac" sa svakodnevnim izazovima, može vam olakšati donošenje i odabir odluka. Razmislite o pravljenju plana za narednu godinu, a ja vam iznosim jedan od predloga.

Poznato vam je da Theta tehnika nudi mogućnost promena na podsvesnom nivou. Ovakvim pristupom omogućavate sebi spoznaju temeljnih uzroka svoje situacije i brzom promenom iste. Kako bi se koristili alatima koje vam tehnika nudi, započnite svoje putovanje upoznavanjem sa Theta isceljivanjem na prvom, osnovnom seminaru. Nadogradite i nagradite sebe trodnevnim naprednim seminarom, a ja vas onda nagrađujem celodnevnom theta radionicom po izboru!
Izaberite datume za sebe na stranicama www.zivetislobodno.com i plovite mirnijim, a krajnje zanimljivim vodama kroz život.

Za vas koji ste usvojili i iskusili osnovna i napredna znanja theta tehnike, predlažem dalje usavršavanje kroz dvodnevni seminar Manifestovanje i izobilje, radionice Bezuslovna ljubav, Poznavanje-povezanost-prihvatanje i Dete sreće.

Učestvujte u redovnim mesečnim besplatnim vežbaonicama koje vam nude praktičan rad na sebi i drugima uz prisustvo instruktora

Odaberite najbolje za sebe u ovoj godini, sprovedite u delo već naredne!

Želim vam ljubavlju ispunjene praznične dane!

Sa zahvalnošću i ljubavlju,
Milesa Merdanović
Sertifikovani Instruktor i praktičar ThetaHealing® tehnike
www.zivetislobodno.com

 
 
  Ukoliko više ne želite da primate newsletter-e od nas, jednostavno uradite replay na ovu poruku. U subject-u napisite reč: ODJAVA..
website youtube facebook