Otkrijte kako da menjate svoj život

ziveti slobodno

Od 8. do 10.septembra imate priliku da se upoznate, ovladate metodom Theta isceljivanja i otkrijete neverovatan potencijal u sebi. Kada postanete svesni svojih misli i moći koje one imaju stvaraćete život kakav želite.

Suština seminara je praktikovanje tehnike koja vam omogućava promenu obrazaca ponašanja koji vas drže u mestu na osnovnom, genetskom, istorijskom nivou i nivou duše. Otkrićete ograničavajuća verovanja primenjujući mišićno testiranje i potom ih brzo i jednostavno promeniti u pozitivna, osnažujuća. Godine samosabotaže, loših navika i negativnih obrazaca se trenutno menjaju.
Na seminaru ćete otvoriti svoje intuitivne centre i čakre kroz povezanost sa Božanskim izvorom energije. Bićete vođeni u duboku theta meditaciju, u tišinu svog uma kao direktan pristup podsvesti. Otkrićete kako da se povežete sa svojim anđelima čuvarima, kako da očitavate budućnost, aktivirate delove svoje DNK, manifestujete koristeći Izvor energije.

Iskustva polaznika:

"Dubok osećaj promene, doživljaj kao da se sve slaže na svoje mesto, da se javlja nešto novo, čega nisam bila svesna. Jak osećaj povezanosti i integracije. Za mene je ovo veoma značajno iskustvo koje mogu primenjivati kako na sebi, tako i u svom radu." S.Ž.
"Theta je čudesna. Čoveka menja iz osnova i za tili čas. Kroz promene prolazite svesno i u svom ritmu. Radite kad ste spremni i onoliko koliko vam odgovara.
Theta praksa mi je donela mnogo dobra, a tek sam tri meseca u njoj. Pored novog kvaliteta mira i pouzdanja u sopstveni put, osećam dosad nepoznatu samilost prema sopstvenoj duši. Menjam se, a te promene prihvatam lako. Kako šta uradim, osećam da sam uradila veliku stvar. Ovo je odlična tehnika za brzo i duboko upoznavanje sebe. Dinamična je i uzbudljiva. Malo-malo iznenadi me, pa se javi misao koja me prati od prvog seminara: Da mi je neko sve ovo pričao o meni, ne bih mu verovala" L.Đ.;
"Moje mnogobrojene blokade polako nestaju i samim tim mi se u životu otvaraju novi putevi, povoljnije situacije i pozitivniji ljudi. Iako sam tek na samom početku Theta putovanja. Svima onima koji su spremni da rade na sebi, da menjaju svoj život od srca preporučujem Theta tehniku. Zaista morate da je doživite da bi razumeli o čemu govorim." V.R.
"Potpuno sam se promenila, ljudi kažu i fizički a ja definitivno znam i psihički. Ja sam porasla..." V.S.

Napišite i vi svoje iskustvo sa seminara!

Sve informacije o tehnici, seminarima, tretmanima možete pronaći na www.ZivetiSlobodno.com. Budite slobodni da me kontaktirate telefonom +38160 7070 167 (Viber).

Svoju prijavu za seminar popunite klikom ovde.

Ako uviđate da vam se ponavljaju neželjeni obrasci ponašanja, ako prolazite kroz gubitak ili promenu posla, prekid ljubavne veze, ako ste preplavljeni osećajem ljutnje, zameranja, besa, ogorčenosti, nemoći, ako osećate strah, zakažite individualni theta tretman na info@zivetislobodno.com ili putem telefona.

Radujem se skorom druženju!


Milesa MerdanovicTopli pozdrav,
Milesa Merdanović
Sertifikovani Instruktor i praktičar ThetaHealing® tehnike
www.zivetislobodno.com

 
 
  Ukoliko više ne želite da primate newsletter-e od nas, jednostavno uradite replay na ovu poruku. U subject-u napisite reč: ODJAVA..
website youtube facebook