ZivetiSlobodno.com
website youtube facebook
April 2016
   

april 2016

Drage divne duše,

Nadam se da uživate u toplim prolećnim danima obasuti obiljem smeha i radosti. Iskoristite prirodno buđenje organizma i usmerite misli unapređenju svojih potencijala. Vaše misli mogu biti jedina stvar koja treba da se promeni kako bi osetili više sreće, ljubavi i vitalnosti.

Kroz tehniku Theta Healinga verujemo da imamo alate upravo za to. Rad na verovanjima osnažuje ljude sposobnošću da uklone negativne programe i sisteme verovanja i zamene ih sa pozitivnim.

Prva prilika da osetite blagodeti tehnike je od 13. do 15. maja, na Osnovnom DNK seminaru. Da li ste spremni da se igrate?

U međuvremenu, pridružite mi se na vođenim meditacijama svake srede od 18:30h. Prostor Play Forward je idealan za usmeravanje pažnje ka sebi.

Ako već meditirate sami, unapredite svoj razvoj na Theta vežbaonici. U nedelju, 17. aprila, okupićemo se da provežbamo stečeno znanje i stičemo iskustvo. Iznad svega, svako je u mogućnosti da radi na svojim programima i reši ih.

A za Vas, napredne Theta praktičare, 24. i 25. aprila je seminar Manifestovanje i izobilje. Pravo vreme da učinite ovu godinu bogatom!

april 2016

I to nije sve. Naredni put ću vas detaljnije uputiti u tematske Theta radionice koje su u pripremi.
Do tada se o svim događajima možete informisati na www.zivetislobodno.com

Učinite sebe radosnom, veselom, zadovoljnom osobom, jer tada i Vaše okruženje poprima iste boje.

S ljubavlju Živite Slobodno,
Milesa Merdanović
Sertifikovani Instruktor ThetaHealing-a
www.zivetislobodno.com

 
 
  Ukoliko više ne želite da primate newsletter-e od nas, jednostavno uradite replay na ovu poruku. U subject-u napisite reč: ODJAVA..
website youtube facebook